Sealane

Sealane, even voorstellen

Sealane is in 1979 opgericht als Sealane Coldstorage, met als thuishaven de Eemshaven – de zeehaven van Noord-Nederland. We zijn gevestigd op een van de beste plekken in de haven, met een eigen terminal en opslagfaciliteiten direct aan de kade.

Door de jaren heen zijn de diensten en faciliteiten van Sealane flink uitgebreid. Onveranderd is onze kernkwaliteit: optimale afhandeling en opslag van zowel droge als geconditioneerde producten.

Sealane beheert een wekelijkse vrachtlijndienst van en naar zo’n 30 havens in Noorwegen. We doen dat in samenwerking met de Noorse rederij Nor Lines.

Een groot pluspunt van Sealane is de strategische vestigingslocatie. De Eemshaven is in Noord-Europa een makkelijk bereikbare haven, zonder congestie. Het koelvrieshuis en de terminal van Sealane hebben in de haven twee eigen kades van elk 150 meter lang. In Eemshaven zijn uitstekende RoRo-faciliteiten aanwezig.

De vestigingslocatie van Sealane biedt perfecte doorvoermogelijkheden naar het Europese achterland. Vanuit Eemshaven zijn er rechtstreekse aansluitingen op snelwegen, spoornet en binnenvaartroutes.