Sealane

Sealane Terminals

Sealane ligt centraal in de Eemshaven: goed bereikbaar vanaf het (diepzee)water en over land. Met een eigen zeekade en terminal bieden we u een compleet pakket aan logistieke diensten voor verschillende soorten droge lading. Daarbij gaat het niet alleen om opslagfaciliteiten, maar ook om stuwadoors- en douanediensten. Dat geeft de beste garanties op een snelle en betrouwbare afhandeling van uw lading.

Heeft u als rederij of ladingeigenaar specifieke wensen? Laat het ons weten. De terminalmedewerkers van Sealane zijn u graag van dienst. Sealane biedt eersteklas diensten tegen concurrerende prijzen. Voeg daarbij nog het voordeel de rechtstreekse aansluiting op Europese vervoersnetwerken.

De gunstige ligging van onze haventerminal is overigens ook interessant voor bedrijven die civiele projecten in het Eemshavengebied uitvoeren. De faciliteiten zijn namelijk uitstekend geschikt voor de op- en overslag van machines, apparatuur en bouwmaterialen en voor componenten en onderhoud voor de offshore windindustrie.