Expeditie van containers, wereldwijd.

Global container forwarding

Expeditie van containers,
wereldwijd.

Global forwarding

Bent u op zoek naar een betrouwbare expediteur? Sealane regelt voor u transport naar de eindbestemming van uw keuze. Zoekt u naast transport tevens naar opslag en overslag? Dan profiteert u bij ons van een ‘one-stop-shop’ oplossing.

Wij doen graag meer dan goederen van A naar B brengen. Met onze value-added services bieden we u een uitgebreid pakket aan tegen een concurrerende prijs. Dankzij ons grote netwerk met belangrijke vaarroutes vinden we altijd de beste oplossing voor uw opdracht.

sealane forwarding eemshaven haro smit
Ontvang een vrijblijvende offerte
Harro Smit is beschikbaar voor vragen.
Bel direct
Bij ons is uw lading in veilige handen.
Harro smit·Vertegenwoordiger expeditie
Wegtransport

Expeditie via vrachtwagen

Wanneer u zoekt naar een expediteur voor wegtransport, is Translane uw beste optie. Translane is ons zusterbedrijf dat zich volledig specialiseert in wegtransport door heel Europa. Nationale en internationale klanten maken al dankbaar gebruik van het ruime netwerk van Translane.

Ontdek meer over Translane op hun eigen website.

Wat wij doen

Voor veeleisende projecten

Geconditioneerde expeditie

Wilt u vis of andere gekoelde/bevroren goederen transporteren? Wij hebben de juiste tools en kennis in huis om u de beste oplossing te bieden.

Binnenvaart verbinding

We hebben een dagelijkse binnenvaart verbinding met terminals in Rotterdam voor een kostenefficiënte pre-haulage van containers.

Voorwaarden

Sealane fungeert als scheepsagent, de Nederlandse expeditie voorwaarden FENEX zijn van toepassing.

Scroll naar top
Neem contact op