Creating a better tomorrow,
starting today

Samen maken we het verschil
Onze bijdrage

Een betere en schonere oplossing

De energietransitie neemt steeds meer vaart, met jaarlijks nieuwe projecten. Wij geloven dat we een verschil kunnen maken als het aankomt op het creëren van duurzamere en schonere oplossingen.

Wij zijn ons bewust van het feit dat de offshore industrie impact heeft op het milieu. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden en innovaties die slimmere oplossingen mogelijk maken.

Eén van de dingen waar wij in geloven is dat een goede toekomst begint bij jezelf. Zo faciliteren we bijvoorbeeld één van de grootste onshore windmolens. Deze gigant is goed voor zo’n 7.5 megawatt aan stroom!

Met de juiste mindset en bereidheid om kritisch te durven kijken naar onze eigen processen, zorgen we ervoor dat ons bedrijf vooruit blijft gaan. Zo nemen we continu stappen in de juiste richting, op naar de meest duurzame oplossing.

Wij zijn trots lid van:
Investeren in duurzaamheid

Gaan voor verandering

Om zelf de transitie te maken, hebben we recent geïnvesteerd in een modern vrieshuis. In dit vrieshuis maken we gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van geconditioneerde opslag. Op het dak vind je maar liefst 1.300 zonnepanelen, die een groot deel van onze stroombehoefte genereren.

In onze vrieshuizen maken we gebruik van natuurlijk koelmiddel NH3. Dit voorkomt een negatieve invloed op het milieu vergeleken met Freon R22.

Ontvang direct een offerte

Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel of e-mail ons.

Scroll naar top