een partner die uw werk makkelijker maakt

Al meer dan 40 jaar
We hoeven niet de grootste te zijn, als we de beste kunnen zijn. Dat zit in ons DNA.
Geralt Vels·Algemeen directeur
Onze missie

Gedreven door kwaliteit

Met meer dan 40 jaar ervaring, kennen we alle ins en outs van deze business. Door de jaren heen hebben we verschillende diensten ontwikkeld om te voorzien in de behoefte van deze veeleisende industrie. De kwaliteit van de diensten die wij aanbieden is belangrijk voor ons en onze klanten. Daarom is klanttevredenheid één van de belangrijkste pilaren in alles wat wij doen.

Met de Eemshaven als thuisbasis, staan we aan het front van de energietransitie. Duurzame oplossingen ontwikkelen en bijdragen aan een leefbare wereld is waar wij ons dan ook voor inzetten.

We hoeven niet de grootste te zijn, als we de beste kunnen zijn. Dit doen we met een hands-on en persoonlijke aanpak. Ons personeel is plezierig om mee te werken en zij staan ook nog eens 24/7 voor u klaar.

Over Sealane

Feiten & cijfers

The A-Team

Trots op onze mensen

Wij geloven dat we enkel zo goed zijn als onze mensen. Daarom zijn wij trots op ons team van professionals. Met ervaring binnen de industrie en verschillende skills, weten ze ieder project tot een succesvol eind te brengen. Dit doen ze met een persoonlijke aanpak om u zo goed mogelijk te helpen.

Ontmoet een aantal van onze teamleden.

Ontvang direct een offerte

Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel of e-mail ons.

Scroll naar top
Neem contact op